Alf Opheim Optikk
Meny

Lokale saker

Optometrist Alf Opheim invitert til ZEISS Year of Innovation

ZEISS OG FREMTIDEN

Øyeblikket du ser noe du ikke kunne se før.

Dette er øyeblikket vi jobber for.

 

Hvordan vil leger behandle pasienter i fremtiden?

Hvilken rolle vil bilder og videoer spille i kommunikasjonen i morgen?

Hvor langt kan miniatyriseringen av halvlederstrukturer gå?

Disse og mange andre spørsmål er det som stadig driver Carl Zeiss til nye teknologiske høyder. Som en pioner innen innovativ teknologi og en av verdens ledende innen optikk har Carl Zeiss alltid strukket grensene for menneskelig fantasi. Denne lidenskapen for perfeksjon er drivkraften bak selskapets forretningsgrupper. Med dette målet alltid i sikte skaper Carl Zeiss kundefordeler og inspirerer verden til å se ting som tidligere var usynlige.

Derfor valgte ZEISS å invitere Optometrist Alf Opheim med til London til ZEISS Year of  Innovation, 29.mars 2015. Da han har gjort seg bemerket gjennom sitt store arbeid med ZEISS glass, produkter og instrumenter i mer enn 90 år. Han ble invitert som en ut av tre i hele Norden pga. hans spiss kompetanse innenfor samsyn og bruk av i.Polatest fra ZEISS. Hans faglige engasjement og hans optometriske resultater er dessuten blitt lagt merke til av ZEISS, som er verdensledende innen optikk.

 


Kategorier: Pressearkiv


Close

Innlogging

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger