Alf Opheim Optikk
Meny

Lokale saker

Kontaktlinser

Nesten alle kan bruke kontktlinser.

Kontaktlinser kan brukes for å korrigere de aller fleste synsfeil og er i visse tilfeller det synshjelpemiddel som gir best resultater.

Til forskjell fra briller legges kontaktlinsen direkte på selve øyet. Der flyter den på tårevæsken utenpå hornhinnen, og følger naturlig med i øyets bevegelser. Etter en tids bruk merker du selv lite til linsen, og tenker ikke på at du har den på i det hele tatt.

Fordeler med kontaklinser

Kontaktlinsen har en rekke praktiske fordeler fremfor brillebruk. En brille sitter foran øynene, og vil derfor naturlig nok gi en liten innskrenkning av synsfeltet.Dette slipper en med kontaktlinsen. Den dugger heller ikke, klemmer ikke bak ørene eller glir ned på nesen. Til sport og friluftsliv er linsen brillen overlegen. Den er aldri i veien. Den knuses ikke og faller ikke så lett av. Kontaktlinser er derfor både en praktisk og en meget trygg løsning.

Ingen andre en du selv vet at du har synsproblem, du forandrer ikke ditt utseende med mindre du velger linser med farge.

Hvordan vil det være å forandre farge på linsene forresten. Se hvordan fargen på linsene forandrer utseende Prøv her!

Vi hjelper deg med å velge den rette typen kontaktlinse. Den viktigste faktoren er hvilket synsproblem du har, men andre faktorer som miljøet og bruksmåten må også taes hensyn til. Kontaktlinser kan gi deg større frihet både i hjemmet, i fritiden og på jobb

Under vil du finne linker til leverandører av kontaktlinser.
– Ciba Vision Norge AS
– Bausch & Lomb Nordic AB
– Cooper Vision Norge
– Vision Care
– Johnson & Johnson AB
– Wild Eyes


Kategorier: Kontaktlinser


Close

Innlogging

Ny hos Alliance optikk? Registrer deg her

Har du ikke registrert konto hos oss før? Registrering er gratis og med konto kan du lagre dine kontaktopplysninger, få oversikt over dine tidligere ordre og rebestille varer basert på tidligere kjøp.

Her kan du leseom hvordan vi tar vare på dine personopplysninger